Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

τετραημερη οδικη εκδρομη βουδαπεστη απο θεσσαλονικη αναχωρηση στις 24 οκτωβριου και επιστροφη





τετραημερη οδικη εκδρομη βουδαπεστη απο θεσσαλονικη αναχωρηση στις 24 οκτωβριου και επιστροφη
Άλλος ενας προορισμος στην Κεντρικη Ευρωπη, που εχει γινει θεσμος. Ένα τετραημερο που θα σας μεινει αξεχαστο στην πανεμορφη πρωτευουσα της Ουγγαριας.  Πολη μαγευτικη, πολη ανθρωπινη και ζεστη, με πολλα αξιοθεατα, εξαιρετικο περιβαλλον, καλη νυχτερινη ζωη, ομορφο κοσμο και οικονομικα αρκετα καλη, αν σκεφτει κανεις πως συγκρινεται με τη Βιεννη πλεον.. Και πλεον χωρις διαβατηριο, παρα μονο με την ταυτοτητα σας! Η εκδρομη... περιλαμβανει: Μεταφορα απο Θεσσαλονικη με λεωφορειο.
3 διανυκτερευσεις με πρωινο στο Expo Congress Hotel or similar.
Δωματια δικλινα, τρικλινα η τετρακλινα.
Στο ξενοδοχειο υπαρχει lobby, cafe, δικτυο wifi.
Αρχηγο του γραφειου μας για την καλυτερη εξυπηρετηση σας.
Οργανωμενες προτασεις δραστηριοτητων και διασκεδασης κατα τη διαρκεια της εκδρομης.
 
Όροι προσφορας: Η τιμη που βλεπετε αλλαζει οσο πλησιαζουμε στην ημερομηνια της εκδρομης. Γι αυτο καντε εγκαιρα την κρατηση σας ωστε να πετυχετε την καλυτερη δυνατη τιμη.
Η τιμη αφορα μεταφορα απο Θεσσαλονικη και 3 διανυκτερευσεις με πρωινο, στο Expo Congress Hotel 4* αστερων .
Η τιμη ειναι για ενα ατομο, με διαμονη σε δικλινο, τρικλινο η τετρακλινο δωματιο. ΔΕΝ αφορα μονοκλινο δωματιο, οπου υπαρχει επιπλεον επιβαρυνση. Σε περιπτωση που ειστε μονος, η επιβαρυνση μονοκλινου ειναι υποχρεωτικη, καθως το γραφειο μας δεν αναλαμβανει να βρει τυχον αλλο ατομο που θα επιθυμουσε να μοιραστει το δωματιο.   Για οποιες αποριες η πληροφοριες σχετικα με την προσφορα, μπορειτε να επικοινωνησετε με e-mail στο info@grouptravel.gr , η τηλεφωνικα 2310.220.442, 2310.272.570, 2310.272.580, 2310.275.105, 2310.266.277 (απο 9.00 ως 17.00).  
προσφορα για: Τετραημερη οδικη εκδρομη στη Βουδαπεστη απο Θεσσαλονικη με αναχωρηση στις 24 Οκτωβριου και επιστροφη στις 28 Οκτωβριου, ΜΟΝΟ με 182 €! Εκδρομη 3 διανυκτερευσεων στην πρωτευουσα της Ουγγαριας με διαμονη στο Expo Congress Hotel με πρωινο !



απο την σελιδα προσφορων : Group Travel

προσφορες