Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

τριημερη εκδρομη καϊμακτσαλαν πασχα απο θεσσαλονικη αναχωρηση στις 11 απριλιου και επιστροφη





τριημερη εκδρομη καϊμακτσαλαν πασχα απο θεσσαλονικη αναχωρηση στις 11 απριλιου και επιστροφη
Περιγραφη:
Περαστε το Πασχα σας στο υπεροχο Καϊμακτσαλαν. Δοκιμαστε τοπικες γευσεις του χωριου, ανεβειτε στο χιονοδρομικο για βολτα και επισκεφτειτε καποιο γραφικο εκκλησακι για την ημερα της Αναστασης. Το συγκεκριμενο πακετο με την τιμη που βλεπετε, αφορα μεταφορα  απο και προς Θεσσαλονικη με λεωφορειο  και διαμονη  για 2  διανυκτερευσεις  με πρωινο και το αναστασιμο δειπνο σε δωματια δικλινα η τρικλινα με... αναχωρηση στις  11 Απριλιου κι επιστροφη στις  13 Απριλιου 2015.   
Η εκδρομη περιλαμβανει:
  • Μεταφορα με λεωφορειο απο και προς Θεσσαλονικη .
  • Δωματια δικλινα η τρικλινα στο Voras Resort Hotel & Spa 4* με πρωινο σε μπουφε.
  • Ελευθερη χρηση της σαουνας και της εσωτερικης θερμαινομενης πισινας.
  • Αναστασιμο Δειπνο με μενου 5 πιατων (δεν περιλαμβανονται τα ποτα) 
  • Ελληνοφωνο προσωπικο για την καλυτερη εξυπηρετηση σας.
  • Στο ξενοδοχειο υπαρχει lobby, café, εστιατοριο, ασυρματο internet.
 
Όροι προσφορας:
Η τιμη που βλεπετε αλλαζει οσο πλησιαζουμε στην ημερομηνια της εκδρομης. Γι αυτο καντε εγκαιρα την κρατηση σας ωστε να πετυχετε την καλυτερη δυνατη τιμη.
Η τιμη αφορα μεταφορα  μετ' επιστροφης με λεωφορειο απο Θεσσαλονικη  προς το Καϊμακτσαλαν και 2 διανυκτερευσεις με πρωινο, στο Voras Resort Hotel & Spa 4* αλλα και το αναστασιμο Δειπνο με μενου 5 πιατων (δεν περιλαμβανονται τα ποτα) . Η τιμη ειναι για ενα ατομο, με διαμονη σε δικλινο, τρικλινο η τετρακλινο δωματιο. ΔΕΝ αφορα μονοκλινο δωματιο, οπου υπαρχει επιπλεον επιβαρυνση. Η επιλογη του δωματιου γινεται αναλογα με τη διαθεσιμοτητα, την περιοδο που θα δηλωσετε συμμετοχη και τον συνολικο αριθμο ατομων.
  Για οποιες αποριες η πληροφοριες σχετικα με την προσφορα, μπορειτε να επικοινωνησετε με e-mail στο info@grouptravel.gr , η τηλεφωνικα 2310.220.442, 2310.272.570, 2310.272.580, 2310.275.105, 2310.266.277 (απο 9.00 ως 17.00).
προσφορα για: Τριημερη εκδρομη στο Καϊμακτσαλαν το Πασχα απο Θεσσαλονικη με αναχωρηση στις 11 Απριλιου και επιστροφη στις 13 Απριλιου, ΜΟΝΟ με 99 €! Εκδρομη 2 διανυκτερευσεων στο Καϊμακτσαλαν με διαμονη στο Voras Resort Hotel & Spa 4* με πρωινο και το Αναστασιμο δειπνο!



απο την σελιδα προσφορων : Group Travel

προσφορες