Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

τετραημερη εκδρομη μπανσκο απο αθηνα αναχωρηση στις 03 δεκεμβριου και επιστροφη στις 07 δεκεμβριου





τετραημερη εκδρομη μπανσκο απο αθηνα αναχωρηση στις 03 δεκεμβριου και επιστροφη στις 07 δεκεμβριου

ΠΡΟΣΟΧΗ! Η προσφορα ισχυει για κρατησεις που αφορουν παρεες 3,4,5 ατομων και παραπανω, με διαμονη σε τρικλινα δωματια,και διαμερισματα τεσσαρων και πεντε ατομων. Τα δικλινα δωματια για την ημερομηνια αυτη, εχουν εξαντληθει!


Περιγραφη:
Περαστε ενα φανταστικο τετραημερο, στο υπεροχο Bansko. Δοκιμαστε τοπικες γευσεις, μαθετε ice skate στο παγοδρομιο του χωριου, ανεβειτε στο χιονοδρομικο για σκι, snowboard η απλα για... βολτα, διασκεδαστε στα μοναδικα party  που διοργανωνουμε στα clubs του Bansko! Ελευθερη χρηση του spa στο ξενοδοχειο. Καντε την κρατηση σας οσο πιο συντομα γιατι η τιμη ισχυει για περιορισμενο αριθμο συμμετοχων. 
Το συγκεκριμενο πακετο με την τιμη που βλεπετε, αφορα μεταφορα  απο και προς Αθηνα  και διαμονη  για 3  διανυκτερευσεις  με πρωινο σε δωματια δικλινα, τρικλινα, η τετρακλινα με αναχωρηση στις  03 Δεκεμβριου κι επιστροφη στις  07 Δεκεμβριου 2014.   
Η εκδρομη περιλαμβανει:
• Μεταφορα απο και προς Αθηνα .
• Δωματια δικλινα, τρικλινα, τετρακλινα σε Ξενοδοχειο 3* στο Μπανσκο με πρωινο.
• Ελευθερη χρηση της εσωτερικης πισινας(εφοσον διαθετει το ξενοδοχειο) κι ολων των υπηρεσιων του spa για ολες τις ημερες (σαουνα, χαμαμ, γυμναστηριο),
• Ελληνοφωνο προσωπικο για την καλυτερη εξυπηρετηση σας.
• Στο ξενοδοχειο υπαρχει lobby, café, εστιατοριο, ασυρματο internet.
• Αρχηγο του γραφειου μας για την καλυτερη εξυπηρετηση σας
• Οργανωμενες προτασεις διασκεδασης και δραστηριοτητων κατα τη διαρκεια της εκδρομης.
 
Όροι προσφορας:
Η τιμη που βλεπετε αλλαζει οσο πλησιαζουμε στην ημερομηνια της εκδρομης. Γι αυτο καντε εγκαιρα την κρατηση σας ωστε να πετυχετε την καλυτερη δυνατη τιμη.
Η τιμη αφορα μεταφορα απο Αθηνα και 3 διανυκτερευσεις με πρωινο, σε Ξενοδοχειο 3* στο Μπανσκο . Η τιμη ειναι για ενα ατομο, με διαμονη σε δικλινο, τρικλινο η τετρακλινο δωματιο. ΔΕΝ αφορα μονοκλινο δωματιο, οπου υπαρχει επιπλεον επιβαρυνση. Η επιλογη του δωματιου γινεται αναλογα με τη διαθεσιμοτητα, την περιοδο που θα δηλωσετε συμμετοχη και τον συνολικο αριθμο ατομων.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Αν θελετε να ειστε σιγουροι για το ξενοδοχειο που θα μεινετε, επιλεξτε καποιο απο τα ονομαστικα πακετα, αλλωστε η διαφορα στην τιμη ειναι πολυ μικρη. Για οποιες αποριες η πληροφοριες σχετικα με την προσφορα, μπορειτε να επικοινωνησετε με e-mail στο info@grouptravel.gr , η τηλεφωνικα 2310.220.442, 2310.272.570, 2310.272.580, 2310.275.105, 2310.266.277 (απο 9.00 ως 17.00).
προσφορα για: Τετραημερη εκδρομη στο Μπανσκο απο Αθηνα με αναχωρηση στις 03 Δεκεμβριου και επιστροφη στις 07 Δεκεμβριου, ΜΟΝΟ με 97 €! Εκδρομη 3 διανυκτερευσεων στο Μπανσκο με διαμονη στο Ξενοδοχειο 3* στο Μπανσκο με πρωινο και απεριοριστη χρηση σπα!



απο την σελιδα προσφορων : Group Travel

προσφορες