Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

πενθημερη οδικη-αεροπορικη εκδρομη πραγα απο θεσσαλονικη αναχωρηση στις 19 δεκεμβριου και





πενθημερη οδικη-αεροπορικη εκδρομη πραγα απο θεσσαλονικη αναχωρηση στις 19 δεκεμβριου και
Η κλασσικη χειμερινη εκδρομη στην Πραγα, που εχει γινει θεσμος. Ένα πενθημερο που θα σας μεινει αξεχαστο στην πανεμορφη πρωτευουσα της Τσεχιας, με πολυ μπυρα, φοβερο φαγητο, κρουαζιερα στον Μολδαβα, ξεναγησεις, παραδοσιακη διασκεδαση, Jazz Clubs κι οτι αλλο βαζει ο νους σας. Θα παρακολουθησουμε παρασταση Μαυρου Θεατρου, θα παμε σε strip bars και  cabaret, θα περιηγηθουμε σε Καστρα και σε γειτονιες που θυμιζουν μεσαιωνα. 
Το συγκεκριμενο πακετο... με την τιμη που βλεπετε, αφορα μεταφορα απο Θεσσαλονικη  με επιστροφη, και διαμονη  για 3  διανυκτερευσεις  με πρωινο σε δωματια δικλινα, τρικλινα, η τετρακλινα με αναχωρηση στις  19 Δεκεμβριου κι επιστροφη στις  23 Δεκεμβριου 2014. Η εκδρομη περιλαμβανει: Μεταβαση απο Θεσσαλονικη στην Πραγα  με λεωφορειο.
3  διανυκτερευσεις με πρωινο στο Top Hotel Prague .
Δωματια δικλινα, τρικλινα η τετρακλινα.
Στο ξενοδοχειο υπαρχει lobby, cafe, τρια εστιατορια, jewlery shop, casino, υπολογιστες, δικτυο wifi, εσωτερικη πισινα (με χρεωση).
Αρχηγο του γραφειου μας για την καλυτερη εξυπηρετηση σας
Οργανωμενες προτασεις δραστηριοτητων και διασκεδασης κατα τη διαρκεια της εκδρομης.
Επιστροφη απο Πραγα στην Θεσσαλονικη αεροπορικως. Δεν περιλαμβανονται:
Φοροι αεροδρομιου και επιναυλοι καυσιμων 29 ευρω.
Τα επιπλεον γευματα , ποτα, τηλεφωνηματα, εισοδοι σε μουσεια και οτιδηποτε προαιρετικο. Σημαντικο: 
Δινεται η δυνατοτητα παροχης τριων γευματων στο ξενοδοχειο, σε πλουσιο μπουφε με απεριοριστη καταναλωση, με 20 ευρω και για τα τρια γευματα (ενα καθε ημερα). Επιλεξτε το!!!
Εαν σας ενδιαφερει επικοινωνειτε μαζι μας για να κατοχυρωσετε την ημιδιατροφη. Περιορισμενες θεσεις. Όροι προσφορας:
Η τιμη ειναι για ενα ατομο, με διαμονη σε δικλινο, τρικλινο η τετρακλινο δωματιο. ΔΕΝ αφορα μονοκλινο δωματιο, οπου υπαρχει επιπλεον επιβαρυνση. Σε περιπτωση που ειστε μονος, η επιβαρυνση μονοκλινου ειναι υποχρεωτικη, καθως το γραφειο μας δεν αναλαμβανει να βρει τυχον αλλο ατομο που θα επιθυμουσε να μοιραστει το δωματιο.
Η τιμη αφορα μεταφορα (οδικη μεταβαση και αεροπορικη επιστροφη) απο Θεσσαλονικη , και διαμονη κατ ατομο για 3 διανυκτερευσεις με πρωινο στο Top Hotel Prague .    Για οποιες αποριες η πληροφοριες σχετικα με την προσφορα, μπορειτε να επικοινωνησετε με e-mail στο info@grouptravel.gr , η τηλεφωνικα 2310.220.442, 2310.272.570, 2310.272.580, 2310.275.105, 2310.266.277 (απο 9.00 ως 17.00).
προσφορα για: Πενθημερη οδικη-αεροπορικη εκδρομη στην Πραγα απο Θεσσαλονικη με αναχωρηση στις 19 Δεκεμβριου και επιστροφη στις 23 Δεκεμβριου, ΜΟΝΟ με 185 €! Εκδρομη 3 διανυκτερευσεων στην πρωτευουσα της Τσεχιας με διαμονη στο Top Hotel Prague με πρωινο !



απο την σελιδα προσφορων : Group Travel

προσφορες