Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

τετραημερη αεροπορικη εκδρομη σαντορινη απο θεσσαλονικη, αναχωρηση 07 ιουλιου και επιστροφη 10





τετραημερη αεροπορικη εκδρομη σαντορινη απο θεσσαλονικη, αναχωρηση 07 ιουλιου και επιστροφη 10
Πακετο για καλοκαιρινες διακοπες στο νησι της Σαντορινη! Επιλεξτε εσεις τις ημερομηνιες που θελετε να μεινετε και καντε κρατηση σε τιμη που δεν θα βρειτε πουθενα χαμηλοτερη! 
 
Λεπτομερειες:
Φτιαξτε το καλοκαιρινο πακετο οπως εσεις επιθυμειτε, αναλογα τον προορισμο, την ημερομηνια και απο το που θελετε να αναχωρησετε!
Το συγκεκριμενο πακετο με την τιμη που βλεπετε, αφορα αεροπορικη μεταφορα απο και... προς Θεσσαλονικη και διαμονη  για 3  διανυκτερευσεις Χωρις πρωινο σε δωματια δικλινα, τρικλινα, η τετρακλινα με αναχωρηση στις  07 Ιουλιου κι επιστροφη στις  10 Ιουλιου 2015.
 
Η εκδρομη περιλαμβανει:
  • Αεροπορικα εισιτηρια μετ' επιστροφης Θεσσαλονικη με επιστροφη με μια χειραποσκευη 55 x 40 x 20 εκ.
    (Για επιπλεον αποσκευη, επικοινωνηστε με το γραφειο πριν την κρατηση σας. Οι τιμες εξαρτωνται απο την αεροπορικη εταιρεια, και το βαρος της επιπλεον αποσκευης)
  • 3 διανυκτερευσεις Χωρις πρωινο στο Anna Pension
 
H εκδρομη δεν περιλαμβανει:
  • Mεταφορα απο το αεροδρομιο στο ξενοδοχειο και αντιστροφα
 
Όροι προσφορας:
Η τιμη ειναι για ενα ατομο, με διαμονη σε δικλινο, τρικλινο η τετρακλινο δωματιο. ΔΕΝ αφορα μονοκλινο δωματιο, οπου υπαρχει επιπλεον επιβαρυνση. Σε περιπτωση που ειστε μονος, η επιβαρυνση μονοκλινου ειναι υποχρεωτικη, καθως το γραφειο μας δεν αναλαμβανει να βρει τυχον αλλο ατομο που θα επιθυμουσε να μοιραστει το δωματιο.
Η τιμη αφορα αεροπορικα εισιτηρια απο Θεσσαλονικη  χ, και διαμονη κατ ατομο για 3 διανυκτερευσεις Χωρις πρωινο στο Anna Pension .
*Για οποιαδηποτε αλλαγη στις ωρες των πτησεων δεν ειναι ευθυνη της εταιριας μας. Ειδικοι Όροι: ΠΡΟΣΟΧΗ: Για τη συγκεκριμενη προσφορα κι επειδη περιλαμβανει αεροπορικο εισιτηριο που ΔΕΝ αλλαζει μετα την εκδοση του, το ποσο της προκαταβολης ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ  σε περιπτωση ακυρωσης, ουτε μπορει να γινει αλλαγη ονοματος.
Για οποιες αποριες η πληροφοριες σχετικα με την προσφορα, μπορειτε να επικοινωνησετε με e-mail στο info@grouptravel.gr , η τηλεφωνικα 2310.220.442, 2310.272.570, 2310.272.580, 2310.275.105, 2310.266.277 (απο 9.00 ως 17.00).
προσφορα για: Τετραημερη αεροπορικη εκδρομη στην Σαντορινη απο Θεσσαλονικη, με αναχωρηση 07 Ιουλιου και επιστροφη 10 Ιουλιου, ΜΟΝΟ με 227 € το ατομο!! Αεροπορικα εισιτηρια και 3 διανυκτερευσεις στο Anna Pension !



απο την σελιδα προσφορων : Group Travel

προσφορες