Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

ερετρια: 210€ 4ημερο 2 ατομα πρωινο και ενα γευμα διαμονη σαββατοκυριακο. κοντινη αποδραση ενα





ερετρια: 210€ 4ημερο 2 ατομα πρωινο και ενα γευμα διαμονη σαββατοκυριακο. κοντινη αποδραση ενα
  • Διαμονη 2 ατομων σε δικλινο studio.
  • 3 διανυκτερευσεις.
  • Πλουσιο παραδοσιακο πρωινο.
  • Ένα γευμα κατα την διαρκεια της διαμονης σας.
  • Χρηση παροχων συγκροτηματος (πισινα, παιδικη χαρα, beach bar με δωρεαν ξαπλωστρες, δημιουργικη απασχολιση για παιδια)
  • Το καθε κουπονι ισχυει για 2 ατομα (δικλινο studio) και περιλαμβανει ακριβως ο,τι αναφερεται ανωθεν.
  • Η... χρηση του κουπονιου ισχυει για την περιοδο απο 29/04/2015 εως 20/06/2015.
  • Η προσφορα ισχυει για διαμονη απο Πεμπτη εως Κυριακη.
  • Εξαιρειται το 3ημερο του Αγιου Πνευματος.
  • Για τη χρηση του κουπονιου απαιτειται να προηγηθει τηλεφωνικη επικοινωνια προκειμενου να πραγματοποιηθει η κρατηση βασει προτεραιοτητας και διαθεσιμοτητας, στα τηλεφωνα: 211 780808. Για διευκρινησεις για τους τροπους πληρωμης επικοινωνηστε στα ιδια τηλεφωνα.
  • Για την ισχυ της προσφορας απαιτειται η υποδειξη της εκτυπωσης του κουπονιου στον υπευθυνο του ξενοδοχειου.
  • Μετα την επιβεβαιωση της κρατησης του δωματιου σας , για καθε αλλαγη η ακυρωση , ισχυουν οι οροι ακυρωσης του ξενοδοχειου.
Το Avantis Suites Hotel, ενα απο τα πιo κομψα ξενοδοχεια της Ευβοιας, ειναι ιδιοκτησια οικογενειας, με καταγωγη απο την Ερετρια και λειτουργει απο την ιδια. Η οικογενεια αλλα και ο σημερινος ιδιοκτητης του, Καλφας Γεωργιος, απο νωρις διαπιστωσαν τη μοναδικοτητα του σημειου. Η ηρεμια, η γαληνη αλλα και η χαλαρωση που προκαλουσε στον κοσμο ηταν απιστευτη. Το Ξενοδοχειο χτιστηκε και λειτουργησε για πρωτη φορα το 2004, ενω το 2009 ολοκληρωθηκε και η επεκταση του, αποκτωντας τη σημερινη του μορφη. Το συγκροτημα λειτουργησε στην αρχη ως 3 αστερων ξενοδοχειο, αλλα μετα την ολοκληρωση της επεκτασης του ειναι ενα απο τα ελαχιστα 4στερα ξενοδοχεια της Ευβοιας. Tην ονομασια του, «Avantis Suites Hotel», την πηρε απο την αρχαια ονομασια των κατοικων του νησιου της Ευβοιας. Οι Άβαντες ηταν μια προϊστορικη Ελληνικη φυλη που προηλθε απο την περιοχη της Θρακης. Με το βασιλια τους τον Άβαντα ( απο τον οποιο πηραν και την ονομασια τους) κατεβηκαν προς την Κεντρικη Ελλαδα και, αφου στην αρχη διασκορπιστηκαν στην Πελοποννησο, τελικα μετοικησαν στη σημερινη Ευβοια και κυριως στην περιοχη της Ερετριας, οπου και εγκατασταθηκαν οριστικα. Απο τοτε η Ευβοια ονομαστηκε «Αβαντης» και οι κατοικοι της ηταν οι Άβαντες. Αρκετα μεταγενεστερα το νησι αποκτησε φημη περιοχης που καλοαναθρεφει βοδια ( Ευ & Βους στα Αρχαια Ελληνικα) και ετσι μετονομαστηκε στη σημερινη του ονομασια Ευβοια. To ονομα Άβαντας ετυμολογικα συμφωνα με την αρχαια Ελληνικη γλωσσα σημαινει ο ανυποχωρητος, ο θαρραλεος που δεν υποχωρει ποτε στο πεδιο της μαχης. Στη συγχρονη πλεον εποχη μας, η οικογενεια του κ. Καλφα με πεισμα παλευει χρονο με το χρονο να καταστησει το συγκεκριμενο χωρο ενα απο τα καλυτερα ξενοδοχεια της Ευβοιας και ειναι ανυποχωρητη οσον αφορα στην υψηλη ποιοτητα των παρεχομενων υπηρεσιων προς τους πελατες της.
προσφορα για: Ερετρια: 210€ για 4ημερο για 2 ατομα με πρωινο και ενα γευμα για διαμονη Σαββατοκυριακο. Μια κοντινη αποδραση σε ενα πανεμορφο ξενοδοχειο.



απο την σελιδα προσφορων : Touristorama Deals

προσφορες