Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

παλιος άγιος αθανασιος – καϊμακτσαλαν: 170€ 4ημερο 2-3 ατομα παραδοσιακο ξενοδοχειο studio τζακι και





παλιος άγιος αθανασιος – καϊμακτσαλαν: 170€ 4ημερο 2-3 ατομα παραδοσιακο ξενοδοχειο studio τζακι και
  • Διαμονη 2-3 ατομων σε studio με τζακι.
  • 3 διανυκτερευσεις.
  • Πρωινο.
  • Δωρεαν χρηση του χωρου χαλαρωσης με το υδρομασαζ.
  • Ξυλα για το τζακι δωρεαν.

  • Το καθε κουπονι ισχυει για 2-3 ατομα (studio με τζακι) και περιλαμβανει ακριβως ο,τι αναφερεται ανωθεν.
  • Η χρηση του κουπονιου ισχυει για την περιοδο απο 07/01/2015 εως 30/06/2015.
  • Για τη χρηση του κουπονιου απαιτειται να... προηγηθει τηλεφωνικη επικοινωνια προκειμενου να πραγματοποιηθει η κρατηση βασει προτεραιοτητας και διαθεσιμοτητας.
  • Για τον τροπο πληρωμης επικοινωνηστε στα τηλεφωνα: 211 7808087 (Καθημερινα 9:00 - 18:00)
  • Η τιμη της προσφορας περιλαμβανει ολους τους νομιμους φορους και κρατησεις και δεν συνδυαζεται με αλλες προσφορες.
  • Για την ισχυ της προσφορας απαιτειται η υποδειξη της εκτυπωσης του κουπονιου στη reception του ξενοδοχειου.

Άρρηκτα συνδεδεμενος με την αναπτυξη του χωριου, ο παραδοσιακος ξενωνας ειναι απο τους πρωτους που λειτουργησαν στο χωριο. Δεκα χρονια μετα, στο τελος του 2006, ανακαινιστηκε πληρως, κρατωντας το υπεροχο πετρινο υφος του και προσθετοντας συναμα ολα τα συγχρονα στοιχεια που απαιτουνται για διαμονη υψηλων προδιαγραφων.

Διαθετει συνολικα 18 χωρους με δυνατοτητα να φιλοξενηθουν 55 ατομα. Αναλυτικα, υπαρχουν: 4 πανεμορφα δικλινα δωματια με τζακι και WC, 9 διχωρα studios 2-4 ατομων και 5 μεζονετες οι οποιες εχουν απο 2-4 δωματια, 3 WC και φυσικα ανετο σαλονι.
Όλα ειναι ανετα, με υπεροχα χαρουμενα χρωματα, πληρως εξοπλισμενα με οικοσυσκευες, TV NOVA και τζακι οπου η καταναλωση ξυλων ειναι απεριοριστη και χωρις καμια χρεωση.

Στο μεγαλο σαλονι του ξενωνα, οπου κυριαρχουν η πετρα και το ξυλο, σερβιρεται πλουσιο πρωινο με φρεσκοψημενες νοστιμοτατες πιτες, τοστ, καφεδες, χυμους κ.λ.π. και κατα τη διαρκεια της ημερας ουζακι φτιαγμενο με μερακι απο τους ιδιοκτητες. Το βραδυ, το σαλονι αποτελει το ιδανικο μερος για χαλαρωση, κουβεντουλα και ψυχαγωγια με επιτραπεζια παιχνιδια, απολαμβανοντας το ποτο η το κρασι σας με συνοδεια ευχαριστης μουσικης. Το parking δεν αποτελει προβλημα, διοτι υπαρχει μεγαλος χωρος ακομη και για λεωφορεια.

Έκπληξη αποτελει o χωρος του υπαιθριου barbeque για τους λατρεις του ψησιματος, που δινει τη δυνατοτητα στις παρεες να περασουν ζεστες και οικογενειακες στιγμες συνδυαζοντας τη οικογενειακη ατμοσφαιρα με την ομορφια της εξοχης.

Η προκληση ομως ερχεται απο τις αριστες εγκαταστασεις του τμηματος χαλαρωσης που περιλαμβανουν πετρινο υδρομασαζ, σαουνα και υπερσυγχρονο solarium. Ο ειδικα διαμορφωμενος χωρος του συγκροτηματος ειναι ατμοσφαιρικος και συγχρονως αριστα εξοπλισμενος για να προσφερει οχι μονο χαλαρωση, αλλα και να ανακουφισει προβληματα υγειας.

Όλα τα παραπανω σε συνδυασμο με τις εξαιρετικα προσιτες τιμες, καθιστουν τον ξενωνα την καλυτερη επιλογη για παρεες, αλλα και για group, συλλογους, σωματεια κ.λ.π.. Για τον λογο αυτο αλλωστε, υπαρχουν ειδικες προσφορες διαμονης, με ακρως ελκυστικα πακετα φιλοξενιας.

προσφορα για: Παλιος Άγιος Αθανασιος – Καϊμακτσαλαν: 170€ για 4ημερο για 2-3 ατομα σε παραδοσιακο ξενοδοχειο σε studio με τζακι και πρωινο. Δωρεαν χρηση του χωρου χαλαρωσης με το υδρομασαζ.



απο την σελιδα προσφορων : Touristorama Deals

προσφορες