Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Τρίτη 28 Απριλίου 2015

τριημερη αεροπορικη εκδρομη βενετια απο αθηνα αναχωρηση στις 20 ιουλιου και επιστροφη στις 22





τριημερη αεροπορικη εκδρομη βενετια απο αθηνα αναχωρηση στις 20 ιουλιου και επιστροφη στις 22
Ένας κλασικος προορισμος στην Ευρωπη. Ένα ταξιδι στην ερωτικη Βενετια !
Φτιαξτε το πακετο διακοπων σας για την Βενετια οπως εσεις επιθυμειτε, αναλογα την ημερομηνια και απο το που θελετε να αναχωρησετε! Το συγκεκριμενο πακετο με την τιμη που βλεπετε, αφορα αεροπορικη μεταφορα απο και προς Αθηνα και διαμονη  για 2  διανυκτερευσεις  σε δωματια δικλινα, τρικλινα, η τετρακλινα με αναχωρηση στις  20 Ιουλιου κι επιστροφη στις  22... Ιουλιου 2015. Η εκδρομη περιλαμβανει: Αεροπορικα εισιτηρια απο Αθηνα μετ' επιστροφης με μια χειραποσκευη διαστασεων 55x40x20cm και μεγιστο βαρος 10 κιλα
2 διανυκτερευσεις με πρωινο στο Hotel Apogia Sirio 4* or similar.
Δωματια δικλινα, τρικλινα η τετρακλινα.
Στο ξενοδοχειο υπαρχει lobby, cafe, δικτυο wifi. H εκδρομη δεν περιλαμβανει:
• Δημοτικους φορους 3,5 € κατα ατομο την βραδια (ο φορος πληρωνετε στο ξενοδοχειο)
• Mεταφορα απο το αεροδρομιο στο ξενοδοχειο και αντιστροφα  
Όροι προσφορας: Η τιμη που βλεπετε αλλαζει οσο πλησιαζουμε στην ημερομηνια της εκδρομης. Γι αυτο καντε εγκαιρα την κρατηση σας ωστε να πετυχετε την καλυτερη δυνατη τιμη.
Η τιμη αφορα αεροπορικα εισιτηρια απο Αθηνα μετ' επιστροφης με απευθειας πτηση με μια χειραποσκευη διαστασεων 42x32x25cm. και 2 διανυκτερευσεις με πρωινο, στο Hotel Apogia Sirio 4* 4* αστερων. Η τιμη ειναι για ενα ατομο, με διαμονη σε δικλινο, τρικλινο η τετρακλινο δωματιο. ΔΕΝ αφορα μονοκλινο δωματιο, οπου υπαρχει επιπλεον επιβαρυνση. Σε περιπτωση που ειστε μονος, η επιβαρυνση μονοκλινου ειναι υποχρεωτικη, καθως το γραφειο μας δεν αναλαμβανει να βρει τυχον αλλο ατομο που θα επιθυμουσε να μοιραστει το δωματιο.
​*Το γραφειο μας δεν ευθυνεται για οποιαδηποτε αλλαγη στην ωρα των πτησεων.​ Ειδικοι Όροι: ΠΡΟΣΟΧΗ: Για τη συγκεκριμενη προσφορα κι επειδη περιλαμβανει αεροπορικο εισιτηριο που ΔΕΝ αλλαζει μετα την εκδοση του, το ποσο της προκαταβολης ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ  σε περιπτωση ακυρωσης, ουτε μπορει να γινει αλλαγη ονοματος. Η εκδοση των εισιτηριων, γινεται με τα στοιχεια ακριβως που εχετε δηλωσει. Αν εστω κι ενα γραμμα ειναι διαφορετικο σε σχεση με την ταυτοτητα σας, τοτε ΔΕΝ μπορειτε να πεταξετε. Δεν υπαρχει περιθωριο ακυρωσης μετα και την εξοφληση της εκδρομης. Η καταθεση των χρηματων της προκαταβολης πρεπει να γινει την επομενη εργασιμη μερα και μεχρι τις 10 το πρωι. Σε περιπτωση καθυστερησης, πιθανον η τιμη να εχει αλλαξει. Αν μεσολαβει Σαββατοκυριακο, πριν προχωρησετε σε καταθεση θα πρεπει να επιβεβαιωθει  με mail η ορθοτητα της τιμης. Τα πακετα που περιλαμβανουν αεροπορικο εισιτηριο, αλλαζουν συνεχως τιμη, αναλογα με τη διαθεσιμοτητα των θεσεων. Στο διαστημα που μεσολαβει απο την κρατηση, μεχρι την καταβολη της προκαταβολης, υπαρχει πιθανοτητα η τιμη του αεροπορικου να εχει αλλαξει. Σε αυτη την περιπτωση, το γραφειο μας μπορει να προβει σε ακυρωση της κρατησης.(Σε περιπτωση που εχετε καταβαλει την προκαταβολη, αυτη επιστρεφεται στο ακεραιο)  Αν επιθυμειτε να εχετε επιπλεον αποσκευες, θα πρεπει να ενημερωσετε αμεσα μολις κανετε την κρατηση, με mail στο info@grouptravel.gr για τις επιπλεον αποσκευες. Το ποσο για τις επιπλεον αποσκευες θα πρεπει να κατατεθει μαζι με την προκαταβολη κι ειναι κι αυτο ΜΗ επιστρεψιμο. Τα αεροπορικα πακετα, συνηθως γινονται με μισθωμενες πτησεις charter. Αναλογα με τον αριθμο των ατομων σε καθε ημερομηνια, μπορει να γινει αλλαγη αεροπορικης. Παντα ομως θα ειναι την ιδια μερα, με μια μικρη αποκλιση στην ωρα πτησεις, και παντα με εγκαιρη ενημερωση του πελατη.   ​Για οποιες αποριες η πληροφοριες σχετικα με την προσφορα, μπορειτε να επικοινωνησετε με e-mail στο info@grouptravel.gr , η τηλεφωνικα 2310.220.442, 2310.272.570, 2310.272.580, 2310.275.105, 2310.266.277 (απο 9.00 ως 17.00).
προσφορα για: Τριημερη αεροπορικη εκδρομη στην Βενετια απο Αθηνα με αναχωρηση στις 20 Ιουλιου και επιστροφη στις 22 Ιουλιου, ΜΟΝΟ με 457 €! Εκδρομη 2 διανυκτερευσεων με διαμονη στο Hotel Apogia Sirio 4*!



απο την σελιδα προσφορων : Group Travel

προσφορες