Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

εκδρομη κωνσταντινουπολη απο αθηνα στις 28 μαΐου 01 ιουνιου, 176 €! εκδρομη 3 διανυκτερευσεων





εκδρομη κωνσταντινουπολη απο αθηνα στις 28 μαΐου 01 ιουνιου, 176 €! εκδρομη 3 διανυκτερευσεων
Άλλο ενα φανταστικο τετραημερο στον πιο κλασικο προορισμο μας, τα τελευταια χρονια. Αγια Σοφια, Μπλε τζαμι, Ντολμα Μπαχτσε, Βοσπορος και διασκεδαση οπως μονο εμεις ξερουμε. Διαμονη στην περιοχη του Μητροπολιτικου Δημαρχειου, στο Marinem Hotel 3*  με πρωινο. Ξεκιναμε 28 Μαΐου απο Αθηνα , φτανουμε το πρωι της επομενης ημερας στην Κωνσταντινουπολη και αναχωρουμε στις 01 Ιουνιου . 
Δειτε το αναλυτικο προγραμμα εκδρομης , και χρησιμες... πληροφοριες για την παραμονη σας στην Πολη!
Καντε την κρατηση σας οσο πιο συντομα και κερδιστε την χαμηλοτερη δυνατη τιμη.   Η εκδρομη περιλαμβανει: Μεταφορα απο Αθηνα με λεωφορειο.
3 διανυκτερευσεις με πρωινο στο Marinem Hotel 3* , 3*  αστερων ξενοδοχειο στην περιοχη της παλιας πολης
Δωματια δικλινα, τρικλινα η τετρακλινα.
Ελληνοφωνο προσωπικο για την καλυτερη εξυπηρετηση σας 
Στο ξενοδοχειο υπαρχει lobby, cafe, εστιατοριο, ασυρματο internet. 
Αρχηγο του γραφειου μας για την καλυτερη εξυπηρετηση σας 
Οργανωμενες προτασεις διασκεδασης και δραστηριοτητων κατα τη διαρκεια της εκδρομης.   Όροι προσφορας: Η τιμη ειναι για ενα ατομο, με διαμονη σε δικλινο, τρικλινο η τετρακλινο δωματιο. ΔΕΝ αφορα μονοκλινο δωματιο, οπου υπαρχει επιπλεον επιβαρυνση. Σε περιπτωση που ειστε μονος, η επιβαρυνση μονοκλινου ειναι υποχρεωτικη, καθως το γραφειο μας δεν αναλαμβανει να βρει τυχον αλλο ατομο που θα επιθυμουσε να μοιραστει το δωματιο.
Η τιμη αφορα μεταφορα με λεωφορειο απο και προς Αθηνα και διαμονη  για 3  διανυκτερευσεις με πρωινο στο Marinem Hotel 3* .
Το γραφειο μας διατηρει το δικαιωμα, σε περιπτωση αδυναμιας εξυπηρετησης των πελατων μας απο το συγκεκριμενο καταλυμα, να μεταφερει την κρατηση σας σε καταλυμα ιδιας κατηγοριας η μεγαλυτερης.
Η τιμη αφορα μονο ατομα εως 24 ετων.
  Για οποιες αποριες η πληροφοριες σχετικα με την προσφορα, μπορειτε να επικοινωνησετε με e-mail στο info@grouptravel.gr , η τηλεφωνικα 2310.220.442, 2310.272.570, 2310.272.580, 2310.275.105, 2310.266.277 (απο 9.00 ως 17.00).
προσφορα για: Εκδρομη στην Κωνσταντινουπολη απο Αθηνα στις 28 Μαΐου με 01 Ιουνιου, ΜΟΝΟ με 176 €! Εκδρομη 3 διανυκτερευσεων στην πρωτευουσα του Βυζαντιου με διαμονη στο Marinem Hotel 3* ! Η τιμη αφορα μονο ατομα εως 24 ετων.



απο την σελιδα προσφορων : Group Travel

προσφορες