Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Κυριακή 24 Μαΐου 2015

τετραημερη ακτοπλοϊκη εκδρομη άνδρο απο αθηνα (ραφηνα), αναχωρηση 01 ιουνιου και επιστροφη 04





τετραημερη ακτοπλοϊκη εκδρομη άνδρο απο αθηνα (ραφηνα), αναχωρηση 01 ιουνιου και επιστροφη 04
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ!! Πακετο για καλοκαιρινες διακοπες στην Άνδρο! Επιλεξτε εσεις τις ημερομηνιες που θελετε να μεινετε και καντε κρατηση σε τιμη που δεν θα βρειτε πουθενα χαμηλοτερη! 
 
Λεπτομερειες:
Φτιαξτε το καλοκαιρινο πακετο οπως εσεις επιθυμειτε, αναλογα με  τον προορισμο, την ημερομηνια και απο που θελετε να αναχωρησετε!
Το συγκεκριμενο πακετο με την τιμη που βλεπετε, αφορα ακτοπλοϊκα... εισιτηρια απο Αθηνα (Ραφηνα)  με επιστροφη, και διαμονη  για 3  διανυκτερευσεις χωρις πρωινο σε δωματια δικλινα, τρικλινα, η τετρακλινα με αναχωρηση στις  01 Ιουνιου κι επιστροφη στις  04 Ιουνιου 2015.
Σε περιπτωση που επιθυμειτε να σας εκδωσουμε εισιτηρια και για αυτοκινητο η μηχανακι, μετα την κρατηση σας μας ενημερωνετε αμεσα μεσω e-mail στο info@grouptravel.gr  για τον τυπο του οχηματος και τις πινακιδες και στην προκαταβολη καταθετετε και το ποσο που αντιστοιχει στο εισιτηριο του οχηματος . Ακτοπλοϊκα εισιτηρια:
Με την Fast Feries με εισιτηριο οικονομικης θεσης.
  Όροι προσφορας:
Η τιμη ειναι για ενα ατομο, με διαμονη σε δικλινο, τρικλινο η τετρακλινο δωματιο. ΔΕΝ αφορα μονοκλινο δωματιο, οπου υπαρχει επιπλεον επιβαρυνση. Σε περιπτωση που ειστε μονος, η επιβαρυνση μονοκλινου ειναι υποχρεωτικη, καθως το γραφειο μας δεν αναλαμβανει να βρει τυχον αλλο ατομο που θα επιθυμουσε να μοιραστει το δωματιο.
Η τιμη αφορα ακτοπλοϊκα εισιτηρια απο Αθηνα (Ραφηνα)  με επιστροφη, και διαμονη κατ ατομο για 3 διανυκτερευσεις χωρις πρωινο στο Villa Korthi .
Για οποιες αποριες η πληροφοριες σχετικα με την προσφορα, μπορειτε να επικοινωνησετε με e-mail στο info@grouptravel.gr , η τηλεφωνικα 2310.220.442, 2310.272.570, 2310.272.580, 2310.275.105, 2310.266.277 (απο 9.00 ως 17.00).
προσφορα για: Τετραημερη ακτοπλοϊκη εκδρομη στην Άνδρο απο Αθηνα (Ραφηνα), με αναχωρηση 01 Ιουνιου και επιστροφη 04 Ιουνιου, ΜΟΝΟ με 110 € το ατομο!! Ακτοπλοϊκα εισιτηρια και 3 διανυκτερευσεις στο Villa Korthi !



απο την σελιδα προσφορων : Group Travel

προσφορες