Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

γυθειο: 136€ 3ημερο 2 ατομα δικλινο δωματιο πρωινο. ταξιδεψτε λακωνια και μεινετε πολυτελες





γυθειο: 136€ 3ημερο 2 ατομα δικλινο δωματιο πρωινο. ταξιδεψτε λακωνια και μεινετε πολυτελες
  • Διαμονη 2 ατομων σε δικλινο δωματιο
  • 2 διανυκτερευσεις
  • Πρωινο
  • Xρηση παροχων συγκροτηματος

  • Το καθε κουπονι ισχυει για 2 ατομα (δικλινο δωματιο) και περιλαμβανει ακριβως ο,τι αναφερεται ανωθεν.
  • Η χρηση του κουπονιου ισχυει για την περιοδο απο 20/03/2015 εως 30/06/2015.
  • Εξαιρειται η Πασχαλινη περιοδος, το διαστημα 06/04/2015 εως 19/04/2015.
  • ... Για τη χρηση του κουπονιου απαιτειται να προηγηθει τηλεφωνικη επικοινωνια προκειμενου να πραγματοποιηθει η κρατηση βασει προτεραιοτητας και διαθεσιμοτητας, στα τηλεφωνα: 211 7808087 (Καθημερινα 9:00 - 18:00). Για διευκρινησεις για τους τροπους πληρωμης επικοινωνηστε στα ιδια τηλεφωνα.
  • Για την ισχυ της προσφορας απαιτειται η υποδειξη της εκτυπωσης του κουπονιου στον υπευθυνο του ξενοδοχειου.
  • Μετα την επιβεβαιωση της κρατησης του δωματιου σας, για καθε αλλαγη η ακυρωση, ισχυουν οι οροι ακυρωσης του ξενοδοχειου.
Προκειται για ενα συγχρονο ξενοδοχειο που βρισκεται σε προνομιακη τοποθεσια, μολις 10μ. μακρια απο την αμμωδη παραλια του Γυθειου και προσφερει μια εξωτερικη πισινα με υδρομασαζ και μπαρ διπλα στην πισινα. Στις εγκαταστασεις παρεχεται δωρεαν χωρος σταθμευσης.

Τα πληρως εξοπλισμενα, κλιματιζομενα δωματια χαρακτηριζονται απο πολυτελεια και ανεση. Όλα διαθετουν δορυφορικη τηλεοραση, μπανιο με στεγνωτηρα μαλλιων και βεραντα με θεα στην πισινα και τη θαλασσα.

Υπαρχει αιθουσα πρωινου, εστιατοριο, σνακ μπαρ και μια αιθουσα τηλεορασης. Σε ολους τους χωρους του ξενοδοχειου παρεχεται δωρεαν ασυρματο internet.

Το εστιατοριο του ξενοδοχειου λειτουργει ως a la carte με μεσογειακη και τοπικη κουζινα προσφεροντας ομορφα και γευστικα πιατα, μαγειρεμενα με τα φρεσκοτατα υλικα της τοπικης αγορας και εκτελεσμενα αψογα απο εμπειρο σεφ. Όσο για το pool bar... προκειται για εναν εξαιρετικα ατμοσφαιρικο χωρο, ιδανικο για ενα δροσερο ποτο την ημερα οταν η θερμοκρασια φτανει στο απωγειο της. Το βραδυ, απολαυστε το ποτο η ενα απο τα εξαιρετικα cocktails με χαλαρη μουσικη υποκρουση σε ενα περιβαλλον απολυτης χαλαρωσης και ηρεμιας.


προσφορα για: Γυθειο: 136€ για 3ημερο για 2 ατομα σε δικλινο δωματιο με πρωινο. Ταξιδεψτε στη Λακωνια και μεινετε σε πολυτελες ξενοδοχειο, αγοραζοντας την προσφορα.



απο την σελιδα προσφορων : Touristorama Deals

προσφορες