Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

μονεμβασια: 249€ 3ημερο 2 ατομα σουιτα μεσα καστρο! ένας ρομαντικος προορισμος και ενα ξεχωριστο





μονεμβασια: 249€ 3ημερο 2 ατομα σουιτα μεσα καστρο! ένας ρομαντικος προορισμος και ενα ξεχωριστο
  • Διαμονη 2 ατομων σε σουιτα.
  • 2 διανυκτερευσεις.
  • Χρηση Παροχων ξενωνα.
  • Το καθε κουπονι ισχυει για 2 ατομα, διαμονη σε σουιτα.
  • Η χρηση του κουπονιου ισχυει για το διαστημα απο 15/04/2015 εως 30/09/2015.
  • Extra χρεωση για το πλουσιο βιολογικο πρωινο του ξενωνα 10€ / ατομο.
  • Για τη χρηση του κουπονιου απαιτειται να προηγηθει τηλεφωνικη επικοινωνια προκειμενου να... πραγματοποιηθει η κρατηση βασει προτεραιοτητας και διαθεσιμοτητας, στα τηλεφωνα: 211 7808087 Για διευκρινησεις για τους τροπους πληρωμης επικοινωνηστε στα ιδια τηλεφωνα.
  • Για την ισχυ της προσφορας απαιτειται η υποδειξη της εκτυπωσης του κουπονιου στον υπευθυνο του ξενοδοχειου.
  • Μετα την επιβεβαιωση της κρατησης του δωματιου σας , για καθε αλλαγη η ακυρωση , ισχυουν οι οροι ακυρωσης του ξενοδοχειου.
Χτισμενο στην καστροπολιτεια της Μονεμβασιας, το ιστορικο, πετροχτιστο ξενοδοχειο προσφερει παραδοσιακα, ευρυχωρα καταλυματα με DVD player και δορυφορικη τηλεοραση LCD. Διαθετει ενα πηγαδι ηλικιας 800 ετων καθως και μεγαλη, επιπλωμενη βεραντα με πανοραμικη θεα στη θαλασσα. Όλα τα κλιματιζομενα δωματια, τα διαμερισματα και οι σουιτες περιλαμβανουν πετρινες καμαρες, ξυλινα δαπεδα και προσεκτικα επιλεγμενα επιπλα. Καθενα διαθετει σαλονι με καναπεδες και μπαλκονι η αιθριο με θεα στον κηπο, στη θαλασσα η στο βουνο. Παρεχονται παντοφλες, προϊοντα περιποιησης Korres και στεγνωτηρας μαλλιων. Οι σουιτες και τα διαμερισματα ειναι επισης εξοπλισμενα με βραστηρα και μινι ψυγειο. Ορισμενες μοναδες προσφερουν ντους με υδρομασαζ, ενω καποιες αλλες εχουν χαμαμ. Ο ξενωνας διαθετει δωρεαν προσβαση Wi-Fi σε ολους τους χωρους. Η νεα πολη της Μονεμβασιας απεχει 1χλμ., ενω σε κοντινη αποσταση με τα ποδια θα βρειτε παραδοσιακες ταβερνες και καφε.
προσφορα για: Μονεμβασια: 249€ για 3ημερο για 2 ατομα σε σουιτα μεσα στο καστρο! Ένας ρομαντικος προορισμος και ενα ξεχωριστο ξενοδοχειο θα ομορφυνουν φετος τις διακοπες σας!



απο την σελιδα προσφορων : Touristorama Deals

προσφορες