Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

μανη, αρεοπολη boutique hotel: 79€ 3ημερο 2 ατομα! χαμογελο και μανιατικη φιλοξενια συνδυασμο ιδανικη





μανη, αρεοπολη boutique hotel: 79€ 3ημερο 2 ατομα! χαμογελο και μανιατικη φιλοξενια συνδυασμο ιδανικη

  • Διαμονη 2 ατομων.
  • 2 διανυκτερευσεις.
  • Πρωινο.
  • Χρηση παροχων ξενοδοχειου.
  • Το καθε κουπονι ισχυει για 2  ατομα και περιλαμβανει ακριβως ο,τι αναφερεται ανωθεν.
  • Η χρηση του κουπονιου ισχυει για την περιοδο απο 20/03/2015 εως 31/05/2015. Εξαιρειται το διαστημα 06/04/2015 εως 19/04/2015  καθως και το 3ημερο της Πρωτομαγιας,
  • Για τη χρηση του κουπονιου απαιτειται να προηγηθει τηλεφωνικη... επικοινωνια  προκειμενου να πραγματοποιηθει η κρατηση βασει προτεραιοτητας και διαθεσιμοτητας, στα τηλεφωνα: 211 7808087. Για διευκρινησεις για τους τροπους πληρωμης επικοινωνηστε στα ιδια τηλεφωνα.
  • Για την ισχυ της προσφορας απαιτειται η υποδειξη της εκτυπωσης του κουπονιου στον υπευθυνο του ξενοδοχειου.
  • Μετα την επιβεβαιωση της κρατησης του δωματιου σας , για καθε αλλαγη η ακυρωση , ισχυουν οι οροι ακυρωσης του ξενοδοχειου.

Το ξενοδοχειο βρισκεται στην ιστορικη πρωτευουσα της Μανης, στο κεντρο του παραδοσιακου οικισμου της Αρεοπολης. Απο την εισοδο κιολας το χαμογελο και η Μανιατικη φιλοξενια που προσφερει σε συνδυασμο με την ιδανικη τοποθεσια, σας υποσχεται μια αξεχαστη διαμονη στην Μανη μεσα σε μια ατμοσφαιρα προσιτης πολυτελειας. Όλα τα δωματια παρεχουν στον φιλοξενουμενο ολες τις συγχρονες ανεσεις οπως Lcd τηλεορασεις 22’ με δορυφορικα και επιγεια καναλια, τηλεφωνο, κεντρικο κλιματισμο, σεσουαρ, mini bar, Free internet, mini safe,  set περιποιησης, ανατομικα υπο- αλλεργικα στρωματα, πετσετες και λευκα ειδη αριστης ποιοτητας, room service, ανετα μπανια με ντουζ η  καμπινες υδρομασαζ  και σε σουιτες Jacuzzi καθως και σε δυο εξ αυτων σκαλιστο μαρμαρινο τζακι. Το ξενοδοχειο διαθετει ολες τις απαραιτητες εγκαταστασεις για ατομα με ειδικες αναγκες.

Συντομα το ξενοδοχειο θα παρεχει και πισινα που ειναι υπο κατασκευη.
προσφορα για: Μανη, Αρεοπολη σε boutique hotel: 79€ για 3ημερο για 2 ατομα! Το χαμογελο και η Μανιατικη φιλοξενια σε συνδυασμο με την ιδανικη τοποθεσια, σας υποσχονται μια μοναδικη διαμονη, σε μια ατμοσφαιρα προσιτης πολυτελειας.



απο την σελιδα προσφορων : Touristorama Deals

προσφορες