Εγγραφή στο xMall.gr μέσω e-mail, για να λαμβάνετε όλες τις προσφορες και τις εκπτώσεις πρώτοι!
Βάλτε εδώ το e-mail σας:
Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

μονεμβασια: 90€ ενα 3ημερο 2 ατομα πανεμορφο ξενοδοχειο. οικογενειακη επιχειρηση μεγαλη εμπειρια





μονεμβασια: 90€ ενα 3ημερο 2 ατομα πανεμορφο ξενοδοχειο. οικογενειακη επιχειρηση μεγαλη εμπειρια
  • Διαμονη 2 ατομων (δικλινο studio)
  • 2 διανυκτερευσεις
  • Χρηση παροχων συγκροτηματος
  • Το καθε κουπονι ισχυει για 2 ατομα (διαμονη σε εξοπλισμενο δικλινο studio)και περιλαμβανει ακριβως ο,τι αναφερεται ανωθεν.
  • Η χρηση του κουπονιου ισχυει για την περιοδο απο 20/03/2015 εως 29/05/2015.
  • Εξαιρειται η Πασχαλινη περιοδος, το διαστημα 06/04/2015 εως 19/04/2015 και απο 01/05/2015-04/05/2015
  • Για... τη χρηση του κουπονιου απαιτειται να προηγηθει τηλεφωνικη επικοινωνια προκειμενου να πραγματοποιηθει η κρατηση βασει προτεραιοτητας και διαθεσιμοτητας, στα τηλεφωνα: 211 7808087 (Καθημερινα 9:00 - 18:00). Για διευκρινησεις για τους τροπους πληρωμης επικοινωνηστε στα ιδια τηλεφωνα.
  • Για την ισχυ της προσφορας απαιτειται η υποδειξη της εκτυπωσης του κουπονιου στον υπευθυνο του ξενοδοχειου.
  • Μετα την επιβεβαιωση της κρατησης του δωματιου σας, για καθε αλλαγη η ακυρωση, ισχυουν οι οροι ακυρωσης του ξενοδοχειου.
Ένα μικρο οικογενειακο ξενοδοχειο, ετοιμο να σας υποδεχθει χειμωνα και καλοκαιρι στα φιλοξενα επιπλωμενα διαμερισματα του. Κατασκευασμενο με πολυ γουστο και μερακι, σε απολυτη αρμονια με το βραχωδες φυσικο περιβαλλον, προσφερει τις υπηρεσιες του εχοντας ως απολυτη προτεραιοτητα την καθαριοτητα και την αψογη εξυπηρετηση σας.

Στοχος μας ειναι να μας επισκεπτεσθε καθε φορα που θελετε να περασετε ξενοιαστες και ξεκουραστες διακοπες. Σκοπος μας ειναι το ξενοδοχειο μας να γινει συνωνυμο των υψηλων προδιαγραφων που αναζητει κανεις στις διακοπες του.

Το ξενοδοχειο διαθετει επιπλωμενα διαμερισματα το καθενα με τη δικη του βεραντα. Καθε δωματιο ειναι εξοπλισμενο με μικρη κουζινα και ολα τα απαραιτητα μαγειρικα σκευη για την προετοιμασια γευματων. Όλα διαθετουν, επισης, τηλεοραση, κλιματισμο και δωρεαν Wi-Fi. Υπαρχει κηπος και χωρος γυμναστηριου. Όσοι αγαπουν το σκακι θα εντυπωσιαστουν απο την υπαιθρια σκακιερα.

Η Μονεμβασια ειναι αναμφισβητητα ενας απο τους πιο ομορφους και ρομαντικους προορισμους της Ελλαδας. Εκμεταλλευτειτε την προσφορα και ταξιδεψτε μεχρι την ομορφη καστροπολιτεια για να περασετε ξεγνοιαστες στιγμες με τους αγαπημενους σας! Αν το επιθυμειτε, μπορειτε να επισκεφτειτε την Ελαφονησο και το Καστρο του Μυστρα σε αποσταση περιπου 40 χλμ. απο τη Μονεμβασια.


προσφορα για: Μονεμβασια: 90€ για ενα 3ημερο για 2 ατομα σε πανεμορφο ξενοδοχειο. Μια οικογενειακη επιχειρηση με μεγαλη εμπειρια στον τουρισμο σας περιμενει για να σας προσφερει ασυγκριτη φιλοξενια.



απο την σελιδα προσφορων : Touristorama Deals

προσφορες